DİYARBAKIR / SUR - Yiğit Çavuş Anadolu Lisesi

2023 yıl sonu resim sergisi

KASIM DÖNEMİ (BEKLEMELİ ÖĞRENCİ) SORUMLULUK SINAVLARI

Tem

15 Temmuz Destanı'nın yıl dönümünde şehitlerimize ve gazilerimize minnetle 81 ilde #TürkiyeAşkına yine tek yürek olduk. Sesimiz hep o geceki kadar gür, duruşumuz dik, birliğimiz diri, içimiz umut dolu. Çünkü #BizBirlikteÇokGüçlüyüz.

Haz

Okulumuzun İngilizce öğretmenlerinden Taner Çetin, Kamil Baskın, Yasemin Çınar ve Enver Kablan'ın kendi imkanlarıyla kurduğu yabancı dil sınıfı faaliyete geçmiştir. Öğrencilerin yabancı dil becerilerini geliştirmek ve daha modern bir sınıf ortamı oluşturmak amacıyla hazırlanmıştır.

Haz

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn.Mustafa Varank, Diyarbakır Valisi Sn.Ali İhsan Su, TÜBİTAK Başkanı Sn. Prof. Dr. Hasan Mandal, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Küçükali ve Sur İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Demir Ernez'in katılımı ile Tubitak 4006 İl Sergisi gerçekleştirildi. Yapılan sergiye başarıdan dolayı okulumuzun '' Yüzen Enerji '' projesi davet edildi. Sayın müdürümüz Mehmet Cevat Gül'e verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Projede emeği geçen kıymetli proje yürütücümüz/ danışman hocamız Ramazan Güler ve kıymetli danışman hocamız Ahmet Bingöl'ü tebrik ediyoruz. Göstermiş oldukları başarıdan dolayı sevgili Ömer Bayrak, Bahar Çelik, Havvanur Timoçin ve Sevgi Kaplan öğrencilerimizi kutluyoruz.

Haz

DEĞERLİ AHMET BİNGÖL HOCAMIZIN ÖNCÜLÜĞÜNDE ÖĞRENCİLERİMİZLE ZERZEVAN KALESİ GEZİSİ YAPILDI.

May

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARINDA BAŞARIYA İMZA ATAN SAYIN ÖĞRETMENLERİMİZİ VE DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

'' KİTAP OKU GELECEĞİNE DOKUN '' ANLAYIŞIYLA OKUMA ETKİNLİĞİMİZ HER GÜN DEVAM ETMEKTEDİR.

Mrt

OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN GÜLÇINAR ARUK, TANER ÇETİN, İZZET ERİM VE  RAMAZAN GÜLER HOCALARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ. KATKILARINDAN VE KATILIMLARINDAN DOLAYI ÖĞRENCİ ARKADAŞLARIMIZA DA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

OKULUMUZ 11. SINIF EŞİT AĞIRLIK SINIFLARINDAN 11-C / 11-D / 11-E / 11-F ÖĞRENCİLERİ ARASINDA BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI. KAZANAN SINIF 11-D OLDU. YARIŞMAYA KATILAN ÖĞRENCİ ARKADAŞLARIMIZI TEBRİK EDERİZ. EMEKLERİNDEN DOLAYI DA DEĞERLİ HOCALARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

UYGARLIĞIN GELİŞMESİNDE BİLİM Mİ YOKSA SANAT MI DAHA ETKİLİDİR MÜNAZARASI YAPILDI. 11/D SINIFI SANAT ETKİLİDİR DÜŞÜNCESİYLE YARIŞMAYI KAZANDI. 11/D VE 11/A SINIF ÖĞRENCİLERİNİ ÇABALARINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİZ. SAYIN M.CEVAT GÜL MÜDÜRÜMÜZÜN VERDİĞİ DESTEKLERDEN, EMEĞİ GEÇEN DEĞERLİ GÜLÇINAR ARUK ve İZZET ERİM HOCALARIMIZA VE KIYMETLİ JURİLERİMİZE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

OKULUMUZDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

22.10.2021 Tarihinde Yiğitçavuş Anadolu Lisesinde Sur Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Müftüsünün katılımı ile Mevlidi Nebi programı düzenlendi.  Kısıtlı imkanlar ile güzel bir Mevlidi Nebi programına imza atan öğretmen ve öğrencileri tebrik ediyor,  Programa teşrifte bulunan herkese Teşekkür ediyoruz.